Recenzija - Rimmel Lasting Finish 25H Foundation

ožujka 25, 2013


Tekuća podloga koja je otporna na znoj, vrućinu i vlagu do 25 sati. Zvuči kao bajka, zar ne? :D
Pošto koristim već treće pakiranje ove podloge, donosim vam recenziju. :)


Rimmel Lasting Finish 25H Foundation dolazi u maloj crnoj tubici. Meni se osobno sviđa takva ambalaža jer se sav puder može iskoristiti do kraja, što nije slučaj sa puderima koji dolaze u staklenoj ambalaži. Kada sam pri kraju s puderom, jednostavno prerežem tubicu i proizvod prebacim u čistu posudicu s poklopcem te ga imam za još barem 5 – 10 nanošenja. No ipak treba pripaziti s ovom ambalažom, puder je prilično tekuć i može se desit da istisnete previše prilikom uporabe ili da vam manja količina pudera iscuri u poklopac ako ga čvrsto ne zatvorite. Tako da, mali minusić za to! :D


Puder dolazi u količini od 30ml, rok trajanja je 18 mjeseci od otvaranja. Cijena proizvoda je oko nekih 60kn. Dostupan je u Kozmu, Bipi, Mulleru i DM-u. Na inozemnom tržištu možete pronaći 10 nijansi, što je priličan broj. No kako smo mi uvijek ''zakinuti'', kod nas ste u mogućnosti kupiti samo 4 nijanse: 103 True Ivory, 200 Soft Beige, 220 Classic Beige i 300 Sand.
Kada imam priliku, u Njemačkoj kupujem najsvjetliju nijansu 100 Ivory koja mom svijetlom tenu savršeno odgovara. Trenutno koristim nijansu 103 True Ivory, koja je neutralnog podtona. Malo je tamnija od moje boje kože, no kada se izblenda, ne primijeti se. :)



Puder ima ugodan, neutralan miris koji nestaje nakon nanošenja. Tekstura pudera je rijetka no kremasta. Lijepo se nanosi i blenda. Osjećaj na licu pri nošenju ovog pudera je predivan, kao da nemate ništa, uistinu je lagan. Ima srednju do visoku moć prekrivanja. Također, bez problema možete nadograđivati puder, a da idalje izgleda lijepo i prirodno. Imam osjetljivu mješovitu kožu, sklonu aknama i dehidraciji. Uistinu lijepo prekrije akne i crvenilo na licu, ali za neke veće probleme, hiperpigmentacije i sl. nisam sigurna. Puder je vrlo hidratantan i lijepo 'zakamuflira' manje i blaže suhe dijelove na koži, no one izražajnije i jače dodatno naglašuje.

Potrebna je mala količina pudera kako bi prekrili cijelo lice. Prvi put kad sam nanosila ovaj puder, mislila sam ''ništa od naše ljubavi'', no prevarila sam se. Naime, kad ga nanesete, bude nekako mokar, gnjecav, ne znam kako bih to opisala. No, nakon sušenja ostavlja divan polu-matt finiš. Postojanost ovog pudera svakako nije 25 sati, ali na mom licu izdrži i do 8 sati sa minimalnim izbijanjem sjaja na području t-zone, koja se sa drugim puderima zasjaji i nakon 4 sata. Ovaj puder je idealan za normalnu i mješovitu kožu, no i masnokošci mogu koristiti ovaj puder, jer se s matirajućim puderom u prahu sve se da riješit. :)


Swatch na dnevnom svijetlu 



Prekrivanje




Za sada, ovo je za mene najbolji tekući puder kojeg sam isprobala. Dobijem divnu, besprijekornu i prirodnu kožu lica. Tu i tamo ubacim neki novi puder čisto za isprobavanje. Zadnji kojeg sam koristila je bio Max Factor Flawless Finish 3 u 1, divan puder ali nažalost nakon sušenja promijeni boju i bude pretaman i narančast za mene iako sam koristila najsvjetliju nijansu 47 Nude.

Koje vi pudere koristite? Dali se našli svoj HG puder? :) 



You Might Also Like

13 komentari

  1. Za početak, draga Ana Maria, dobro došla u blogosferu! :)
    Što se recenzije tiče, nisam isprobala ovaj puder, ali morat ću ga škicnuti kad si ga toliko nahvalila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zahvaljujem. :)
      svakako ga uzmi u obzir, meni je stvarno odličan, a nadam se da će se i tebi svidjet. :D

      Izbriši
  2. Koristim Revlon Colorstay duže vrijeme,ali nedavno sam kupila ovaj puder u istoj nijansi,za svaki dan,a kada mi treba jace prekrivanje revlon,bar sam mislila da ce tako biti,ali moram priznat da me ovaj puder odusevio-tako jeftin a super prekrivanje,odnosno po potrebi a svakako izgleda prirodno na licu,postojan,super mi je taj polu mat finiš,i meni ima bas neki fiiini miris :) mislim da ce mi postat omiljeni :) veselim se tvojim iducim postovima,pozdrav ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. isprobala sam Revlon CS, odlično prekriva i stvarno je postojan. ali sam nažalost dobila puuno stinih prištića od njega. :/ drago mi je da ti odgovara, za te novce je stvarno odličan. miris je baš fin, onako puderast nekako :D hvala i pozdrav. :)

      Izbriši
  3. Draga Ana Maria, dobro došla :)
    Odlična recenzija :) Ja sam se nekako odrekla drogerijskih pudera davnih dana, moj HG je definitivno Shiseido sun protection liquid foundation, ali kada si toliko ovaj nahvalila, baš ću sljedeći put vidjeti da li ga ima kod nas pa uzmem testerić da vidim da li će mi odgovarati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. puno hvala. :) čitala sam recenzije za njega i stvarno se čini super. ja samo čekam dan kad ću završit školu, počet radit i moći uživat u svim tim divnim skupljim puderima i ostaloj kozmetici. :D javi dojmove. ;)

      Izbriši
    2. Hoću :) Nadam se da ćeš brzo završiti školu i početi raditi :) ja Shiseido koristim već 6+ godina, nikada ga neću zamijeniti nekim drugim - mogu samo nadodati puder-dva u svoju rutinu, ali njega se ne odričem :) Većina tih HE pudera ima slabije prekrivanje od drogerijskih, ali su tako divni i glatki na licu!

      Izbriši
    3. Hvala. :) da, primijetila sam to. ponekad si nabavim neki testerić HE pudera, pa uživam :D iako mi sad treba veće prekrivanje zbog crvenila i ožiljaka od akni.

      Izbriši
  4. Zvuci odlicno, mada znam par slucajeva kojima je napravio haos na licu. :/ Ali merkala sam ga neko vreme, jer je super jeftin! :D Dobrodosla u blogosferu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, ne znam :S ja imam osjetljivu kožu sklonu aknama i stvarno nema nereda na licu, al opet, svačija je koža drugačija. hvala. :)

      Izbriši
  5. Baš gledam gdje ima Rimmel u zadnje vrijeme nikako da ga nađem! Super recenzija :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da se kod nas trenutno može naći samo u Mulleru. :/ U prošlih godinu dana je nestao iz Bipe, a i iz Kozma koliko znam.
      Hvala ti. :D

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3