Manhattan Clearface All in 1 Wash Gel

travnja 23, 2013


Kako sam prije nekog vremena bila pri kraju sa Balea gelom za umivanje, morala sam kupiti novi i odluka je pala na ovaj, pa pročitajte moje dojmove. :)


Imam mješovitu kožu sklonu aknama koja je većinu vremena dehidrirana. Prije nekih pola godine, lice mi je bilo užasno, puno mitesera i akni. Taj problem sam riješila Skinoren kremom kojoj ''dugujem život'' :D Tih 6 mjeseci sam koristila neku roza Balea umivalicu s kojom imam love-hate odnos. Odlično uklanja ostatke make up-a, lijepo osvježi lice, ne stvara nered na licu i  ne peče za okice ako gel dođe u dodir sa njima, ali gel lagano isušuje što mi smeta. Iz tog razloga sam potražila novu umivalicu.

Manhattan Clearface All in 1 gel djeluje kao antibakterijski gel za umivanje, tonik i maska. Gel uklanja nečistoće i šminku, sprječava nastanak novih prištića i uklanja mitesere. Djeluje antibakterijski i smiruje kožu. Tonik dubinski čisti i osvježava kožu, a vlažna krema dodatno njeguje kožu.

Gel je proziran i sadrži male plave kuglice koje se tope u dodiru sa vodom. Tekstura gela je gusta, pa vam se neće izlijevati. Miris ne bih znala opisati, no svakako je ugodan. :D 


Što se djelovanja protiv prištića i akni tiče, ništa od te sreće. Gel fino osvježi kožu i nakon pranja ostane osjećaj hlađenja, ali onaj ugodan. Gel ne isušuje kožu, no nakon dva dana korištenja počela sam dobivati sitne prištiće po čelu, obrazima i bradi. Stvarno sam se neugodno iznenadila jer na obrazima nikad nisam imala akne, čak i kad mi je lice bilo i u najlošijem stanju. Također, imam mitesere na nosu i popriličan broj njih se upalio. Nos me bolio svaki put kad bi ga dotakla. To su više bili kao neki potkožni prištići, ne znam kako bih to opisala jer mi se to još do sad nije dešavalo. Nastavila sam koristiti gel jer sam mislila da je to sve neki proces pročišćavanja. Ni nakon 2-3 tjedna nema pomaka, samo su se stvarali novi prištići. Vratila sam se na Balea umivalicu jer se lakše nosim sa dehidriranošću nego sa svim tim aknama. Lice mi se vratilo u normalu nakon samo 3 dana korištenja Balea gela i Skinoren kreme.

Vjerujem da više neću u ovakve izlete sa umivalicama protiv prištića jer mi često izazovu nove umjesto da ih se riješe. Naravno, ako meni ne odgovara, ne znači da vama neće. Svaka koža je različita. :)

Da ne zaboravim, proizvod dolazi u količini od 150ml po cijeni od 39,90 kn. Rok trajanja je 24 mjeseca od otvaranja proizvoda. Gel možete kupiti u Bipi i u DM-u, ili gdje znate da drže Manhattan preparativu. 



Koje Vi umivalice koristite? Slobodno možete preporučiti neku dobru umivalicu da ju uzmem u obzir. :D 




You Might Also Like

7 komentari

  1. Nisam ni znala da je Manhattan izbacio umivalice :/ Žao mi je što ti nije odgovarala, mrzim kada ti neka umivalica ili krema tako izneredi lice.
    Ja koristim bareMinerals facial cleanser, ona mi je odlična :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf, takvi gelovi često znaju napraviti kontraefekt :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome, primijetila sam to u više navrata. Izuzev Neutrogene, njihove umivalice protiv prištića su mi bile uredu, malo isušivale ali barem nisu stvarale nered.

      Izbriši
  3. Probaj Sensilab Cerin. Meni je bio odličan, sad imam Sebamed sapun, al čim ga potrošim, vraćam se ovom gelu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala na savjetu. :) Ipak sam se odlučila klonit svih gelova za umivanje koji obećavaju čišće lice i uklanjanje mitesera i prištića. Ja ionako više nemam nekih značajnih problema s licem, tu i tamo poneki prištić u 'onim danima' i miteseri. Trenutno koristim bareMinerals umivalicu, Balea serum za hidrataciju i u lošijim danima Skinoren kremu koja riješava sve probleme. :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru. <3