New In #1

travnja 06, 2013

Moj prvi New In post. :)



Volim čitat postove tipa New In, Empties, Mjesečni favoriti itd. jer  se na jednom mjestu može naći više proizvoda o kojima dobijem vrlo kratko mišljenje, pa me poneki od njih zainteresira pa čitam recenzije i odlučujem hoću li ga kupiti, dali mi je potreban i sl. Isto tako, takve postove volim jer sam znatiželjno djetešce. :D



Essence Eyeshadow – 01 Chill Out
Ovo je plod impulzivne kupnje. :D Odem kupit maramice za čišćenje lica, škicnem malo dekorativne kozmetike, padne mi pogled na Essence sjenila i onda se sjetim da ću za mjesec dana vrlo vjerojatno potrošit bijelo sjenilo koje trenutno koristim, pa rekoh zašto ga ne odmah kupit, nije na odmet. :D Imam dva Essence mono sjenila i za 13 kuna su stvarno uredu. Ovo bijelo još nisam isprobala. Nadam se da će poslužit svrsi. :D

Katy Perry Lashes by Eylure – Sweetie Pie
Umjetne trepavice koje daju diskretan volumen i dužinu. Odlične za prirodan look.  Imam još jedne Katy Perry trepavice, Oh Honey koje daju veći volumen i produživanje. Mislim da ste već primijetili ove trepavice na policama u DM-u. Trenutno su snižene na 22 kune, prethodno su bile prvo oko 70 kuna, pa zatim oko 40 kuna. Ako ih još niste kupile, trk u DM. :D Odlične umjetne trepavice za stvarno malo novca.

Avon ColorTrend ruž za usne – Flirt
Pigmentiran, postojan ruž koji ne isušuje usne. Odabrala sam narančastu nijansu.



Bourjois Express Eye MakeUp Remover
Dvofazni odstranjivač koji je odličan za vodootporan make up. Na očima uvijek imam vodootpornu maskaru i gel liner koje je prava muka temeljito odstraniti. Ovaj odstranjivač je najbolji koji sam isprobala, prije sam muke mučila sa Niveinim, Baleinim i Garinerovim odstranjivačima koji nisu bili od neke koristi. Izgubila bih živce i imala crveno i iziritirano područje oko očiju. Ovaj odstranjivač definitivno planiram nastaviti kupovati.

Manhattan ClearFace All In One Wash Gel
Na gelu je navedeno kako sprječava pojavu prištića, kako uklanja mitesere te uz to hidratizira kožu. Lijepo odstrani ostatke make upa, njeguje i stvarno hidratizira kožu. Što se tiče mitesera i prištića,to ne mogu potvrditi jer ga kratko koristim, ali nema nekog novog nereda na licu što se tog tiče.

L'oreal Elseve Total Repair 5 Instant Miracle
Iako moja kosa više nije oštećena, idalje koristim proizvode koji su namijenjeni takvoj kosi. Nakon korištenja ove maske kosa bude meka i sjajna, meni dovoljno. :D

Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex
Nakon što sam poprilično skratila kosu jer je bila užasno oštećena, kupila sam ove vitamine. Koristim već drugu kutiju i mogu reći da pomažu. U 3 mjeseca mi je kosa narasla za 4,5cm što je za mene stvarno odlično jer inače u 3 mjeseca naraste samo za centimetar do dva.

I to bi bilo to. :) + ova preslatka kutija u pozadini koju sam kupila kako bih držala paletice, pudere, sjenila i sl. :D Što ste Vi zadnje kupili? Da li Vas zanima recenzija nekog od navedenih proizvoda?


You Might Also Like

12 komentari

  1. Manhattan ClearFace All In One Wash Gel sam u srijedu držala u rukama u kozmu i razmišljala se da li da kupim ili ne, pa ga na kraju ostavila na polici jer nisam još vidjela recenzije za njega. :D L'oreal Elseve Total Repair 5 Instant Miracle maska je meni odlicna, kupovala sam ju jedno 3 puta, dok je bila na snizenju ;) i jaaaaaako mi se sviđa kutija, preslatka je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam pročitala jednu jedinu recenziju i na temelju nje kupila. :D Ma meni je najbitnije da uklanja ostatke šminke, ne isušuje i ne stvara nered na licu. Masku sam kupila zbog dobrih recenzija, kratko ju korstim da bih vidjela neki super napredak, ali je zasad uredu. :) A kutijica je preslatka da, u Kiku sam ju kupila za nekih 25 kuna. Kozmetiku najćešće držim u takvim kutijicama jer prelijepo izgledaju. Svakako me više razveseli kad ugledam to na stolu nego neki plastični ladičar i sl. je da su oni praktičniji, ali opet.. :D

      Izbriši
  2. Uuu, lijepo si se ti nakupovala :) I ja volim čitati ovakve postove, uvijek me zanima što ste finog našle na policama drogerija i drugih dućana, uvijek nešto novo saznam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad krajem mjeseca će opet ovakav post, barem se nadam da hoće. :D Većinom kupujem jednu po jednu stvar, rijetko ovako više stvari odednom. Da, zanimljivi su. :)

      Izbriši
  3. Odgovori
    1. čim ju malo duže budem koristila, svakako mogu napisat recenziju. :)

      Izbriši
  4. odlicna kupovina :) I mene zanima Loreal maska ;) Poslednje sto sam kupila je serum za nokte

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pisat ću onda o njoj svakako. :) I meni bi trebalo nešto za noktiće, listaju se užasno. :S

      Izbriši
  5. Jesi li ove tablete pila 2x dnevno ili jednom kako pise na kutiji? Jer citam po netu neke cure 2 dnevno, neke jednu, a pošto je tebi kosa narasla od njih kako si ih ti koristila? Odličan post btw :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pijem ih jednom dnevno kako je i preporučeno. Inače rezultate vidim tek nakon 3 mjeseca, tj. nakon što popijem cijelu kutiju. :) Ako se farbaš, onda ćeš to najbolje primijetiti na izrastu. :D Čula sam da su nekima nokti jako rasli i bili ultra čvrsti, a kosa im nije narasla. Dok je kod mene bilo obrnuto, kosa raste kao luda, dok nokti nimalo.
      I hvala ti. ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3