Catrice Ultimate Colour #130 Frozen Rose

svibnja 14, 2013


Volim ružičastu boju i volim ružičaste ruževe, pogotovo one baby pink nijanse. :D Recenziju takvog jednog ruža vam donosim danas. :)


Ruž možete kupiti u DM-u, Mulleru i Kozmu po cijeni od 35 kuna. Pakiranje sadrži 3,8g proizvoda, a rok trajanja je 36 mjeseci nakon otvaranja proizvoda. Catrice Ultimate Colour ruž je dostupan u 16 nijansi, a ja sam odabrala nijansu 130 – Frozen Rose, predivnu svijetlo ružičastu nijansu hladnog tona. 

Ambalaža ovog ruža je elegantna i čvrsta. Ruž bez problema možete nositi u torbici bez straha od otvaranja. Sviđa mi se onaj ''klik'' zvuk koji čujem kada ga zatvaram. :D Mrzim kada neki proizvod ima lošu ambalažu koja se lako otvara i taj proizvod ne možeš ponijet nikud, kao Rimmel kompaktni puder npr.

Tekstura ovog ruža je kremasta i jako se lijepo nanosi. Ruž ne isušuje usne i prilično je hidratantan što je meni vrlo bitno jer su mi usne sklone isušivanju. Pigmentiranost je srednja, na prirodnu boju usana ga moram nanijeti u 2-3 sloja za potpunu prekrivenost jer su mi usne prilično pigmentirane. Često prije nanošenja ruža usne neutraliziram tekućim puderom kako ne bih morala nanositi više slojeva ruža. Postojanost mu nije zavidna, no meni nije problem popravljati ruž tijekom dana. Trajnost mu je oko 3 sata. Miris ovog ruža je ugodan, meni miriši po nekim keksima od vanilije. :D Kakav god bio, on nestaje pri nanošenju.

SWATCH


Moram priznati da mi je ovo najdraži ruž, nijansa je prepredivna (meni barem :D ) Također, Ultimate Colour linija mi je puno draža od njihove Ultimate Shine linije jer su ruževi puno kremastiji i nemaju shimmera u sebi, čiji nisam pretjeran fan. Planiram kupiti još jedan ruž u ovoj nijansi i još neki nudač. :P 

FROZEN ROSE & ME


Jeste li isprobali Catrice Ultimate Colour ruževe? Koji je vaš najdraži ruž? :)

You Might Also Like

22 komentari

  1. Nije moja nijansa ali tebi krasno stoji ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasno ti stoji! Baš lijepa nijansica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Slažem se, lijepa je baš. :D

      Izbriši
  3. meni se sviđaju nijanse imaju stvarno prekrasne boje i široku ponudu ALIIIII....nakokn pola sata počinje mi se nakupljati na rubove usana i uvlači se u borice usana :(((((((((((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hm, nisam primijetila nakupljanje na rubove usana, možda ovisi od nijanse. Al' kažem, ruž nije pretjerano postojan i meni jednako blijedi nakon ta tri sata pa ga ponovno nanesem. Baš mi je žao što ti ne odgovara. :S Ja ću kupit još par nijansi pa ću vidjet kakvo će stanje biti sa njima.

      Izbriši
  4. Prelepa si :)
    Jako mi se svidja nijansa i kako si je ti iznela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno hvala. :) Drago mi je da ti se sviđa. :)

      Izbriši
  5. Prekrasno ti pristaje i baš mi se dopada nijansa :) Ja sam danas u dm.-a gledala ruževe iz Catrice kolekcije,ali nije bilo baš izbora, a oni koji su mis e svidjeli - već su bili testirani (mada niej tester bio u pitanju, no dobro) :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Šteta baš. :/ Ja poživčanim čim vidim da se neko mazucka sa nečim što nije tester, ili da uopće otvara taj proizvod.

      Izbriši
  6. Prošla sam fazu nude ruževa, ali lijep je i super ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  7. e, ovog bih i ja mogla nosit ;)
    krasno ti stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Najbolja nijansa, kod mene nažalost ove nema

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se. ;) Žao mi je što ti nije dostupan. :/

      Izbriši
  9. Prekrasna si! Divna je nijansa ruža.
    I preedivna ti je pozadina. :))

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru. <3