NYX Jumbo Pencil - Black Bean

svibnja 22, 2013


Iako trenutno posjedujem samo jednu NYX  Jumbo Eye olovku u crnoj nijansi Black Bean, sa sigurnošću mogu potvrditi da ću kupiti još nijansi. :D Zašto? Pročitajte u nastavku. :)


Ova olovka je vrlo kvalitetan proizvod predivne teksture i pigmentacije. Vrlo je kremaste teksture, predivno se nanosi i još lakše blenda. Vrlo je postojana i ne skuplja se u pregibu kapka. Da napomenem, nemam masne kapke pa ne znam kako bi se ova olovka ponašala na njima.  Ja ju koristim kao bazu za sjenilo ili kao tuš. Sjenila se lijepo nanose na olovku, puno su postojanija i pigmentiranija. Ovu olovku nikako ne bih preporučila za nošenju na waterline-u (barem ovu crnu nijansu), izgledati će te kao rakun, pandica i sl. :D 

SWATCH 


Nažalost, NYX nije dostupan kod nas pa ćete njihove proizvode morati naručiti on-line ili ih kupiti u inozemstvu. Moja je kupljena u Douglasu (Njemačka) po cijeni od 5 eura, što je otprilike 35 kuna. Vjerujem da ih na internetu možete naći još jeftinije, no meni je ovo sasvim prihvatljivo jer za tih 35 kuna dobivate količinu od  5 grama. 



Posjedujete il neku NYX Jumbo olovku ili možda uskoro planirate kupnju iste? Koje nijanse olovaka za oči vi najčešće koristite i na koji način? :)


You Might Also Like

14 komentari

  1. Ja trenutno imam neku sa pijace potpuno levu. Traje mi milion godina. Nikako da je potrosim. Ali odlicna je. Mada uskoro cu kupovati konacno novu. Ova bas lepo izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Takve ''nepoznate'' često znaju bit dobre, imala sam i ja jednu takvu no name. :D Uopće nemam pojma kako se našla kod mene, mislim da sam ju na poklon dobila ali bila je odlična. Ova je super, da. :)

      Izbriši
  2. Ja sam kupila Milk i negdje sam ju posijala i ne mogu je naci vise :( ali sam bila jako zadovoljna. Zaista nisu skupe a jako su kvalitetne!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj, jadna :( Mislim, suosjećam s tobom. Ja sam izgubila Diorovo crveno sjajilo koje je bilo raj *-* Skoro sam počela plakat kad sam shvatila da ga nema hahha A što se tiče ovih olovki, zaista su kvalitetne.

      Izbriši
  3. Nadam se da če uskoro kod nas, olovčica deluje super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nemam ni jednu jumbo olovku, ali sam nešto gledala :) Ova je super!!
    Imaš njihove proizvode na stanici Blanc 2 noir, jako su jeftini i do kraja svibnja ti imaju 20-30% na cijeli Nyx :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala za info. :) Šteta što nemam baš neku mogućnost kupovat preko interneta. :S Al' nadam se da će se to promijenit uskoro. :) Eh da, našla sam gdje mogu kupiti onu umivalicu što si mi poslala. Drže je u Karstadtu (Njemačka) pa ću ju na ljeto kupiti, cijena je oko 20 eura. Baš sam zadovoljna sa njom. :D

      Izbriši
  5. Jako bih volela da dodju u Srbiju jer konstantno citam o njima kako su odlicne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Držim šapice da dođu kod vas, a i kod nas. :D

      Izbriši
  6. Ja nema ništa od ovog brenda i jako mi je žao, jer stalno čitam pozitivne kritike o njima. Nadam se da ću imati priliku kupiti ih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da hoćeš, proizvodi su stvarno dobri. :)

      Izbriši
  7. Žeeeeelim :D valjda će stići k nama :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru. <3