NYX Mega Shine Lipgloss - Recenzija

svibnja 08, 2013



Prije 3 godine sam saznala za brand NYX i od onda želim neki njihov proizvod. Dugo već pravim wishliste samo sa njihovim proizvodima i čim izbace nešto novo, ažuriram listu. Nije da mi sve to treba, ali taj brand me izuzetno privlači. :D U ovom postu vam donosim recenziju NYX Mega Shine sjajila, za koja vjerujem da je većina ljudi i čula. Pa krenimo. :)


 Ova sjajila dolaze u 49 nijansi, što je stvarno velik broj i svatko može pronaći nijansu za sebe. Ja sam odabrala nijansu Salsa, shimmerastu ružičastu nijansu sa primjesom ljubičaste.  Sjajila dolaze u njima standardnoj ambalaži, čvrsta prozirna plastika i poklopac.  Simple as that. :D No na poklopcu se nalazi mala crna mašnica, preslatko. :) Sjajilo ima spužvasti aplikator koji je lagano zakrenut prema gore što olakšava nanošenje.


NYX Mega Shine lip gloss je odlične pigmentacije i ima predivan miris, kao one Huba Buba žvake od trešnje/višnje :D Najviše me iznenadila postojanost ovog proizvoda, na usnama traje i više od 3 sata. Također, obožavam to što ovo sjajilo nije ljepljivo i nema onog osjećaja težine na usnama kao kod drugih sjajila.

Sjajilo možete kupiti preko interneta. Vidjela sam da stranica Šminka i To ima NYX proizvode u ponudi, pa bacite pogled. Također, možete ga kupiti preko E-baya i sličnih stranica ili ako ste u inozemstvu, zna se naći u ponekim parfumerijama. Ja sam svoj kupila u Njemačkom Douglasu. Cijena je bila oko 6 eura što je nekih 45 kuna. Proizvod sadrži 11ml, a rok trajanja je 9 mjeseci od otvaranja proizvoda.


Jako sam zadovoljna ovim proizvodom i vjerujem da ću kupiti još nijansi. :)

Kako vam se sviđa ovo sjajilo? Volite li više ruževe ili sjajila?


You Might Also Like

31 komentari

  1. Lijepo izgleda, iako ja ne volim sjajila baš. Ja bih njihove ruževe rado probala, imam ih na wishlisti neko vrijeme, razmišljam o nijansama i kako, gdje, kada kupiti. Budem već jednom, treba se opskrbiti za ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja nisam neki pretjerani ljubitelj sjajila baš zbog toga jer je većina njih ljepljiva i teška na usnama, no ova NYX su mi divna. :) Da, da, ruževi su im divni. Njih planiram na ljeto kupiti, sada nisam jer nije bilo baš nekog izbora. :S Nadam se da ćeš pronać neku krasnu nijansu za sebe. :D

      Izbriši
  2. Ja sam definitivno tip za sjajila iako u zadnje vrijeme kupujem ruževe :D
    Predivna nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su ruževi draži, iako na usnama većinom imam samo labelo :D
      Mora bit predivna kad je ružičaste boje. :D

      Izbriši
  3. Nisam fan sjajila ali ovo mi je jako lijepo :D i također volim NYX <3

    OdgovoriIzbriši
  4. U zadnje vrijeme često posežem za sjajilima, iako više volim ruževe. :)
    Ova nijansa ti jako lijepo pristaje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Precakano je!
    Imam veeeeeliku zelju da probam njhivoe produkte jer dosta inostranih blogera ih hvali =)) XX

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jooj, dugo nisam čula tu riječ :D hahah Svakako isprobaj nešto ako imaš priliku, ja bi najradije sve kupila.:D

      Izbriši
  6. Kako bih volela da probam neki...Jedva cekam da dodju u Srbiju...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Ako ikad dođu, baš me zanima kakve će bit cijene. :D

      Izbriši
  7. Ja nekako više volim ruževe a NYX ruževi su mi predivni i isto su na mojoj WL, ali ovo sjajilo je baš lijepe nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno su predivni, da. Ja stalno razmišaljm koji da uzmem i nikako da se odlučim. :S Ali zasigurno znam da želim nijansu #Orange Soda. Svaki puta kad želim kupit tu nijansu, taman je baš nema u Douglasu. Damn. :D

      Izbriši
  8. Lijepa recenzija, ja tražim sada nekakvo crveno sjajilo.


    Ruž ili sjajilo...teška odluka, dobre su mi i one nekakve među opcije:) a nekad nosim i oboje (mada nisam sigurna kako to djeluje na trajnost ruža, mislim da ga dodir sa sjajilom čini nepostojanim/-ijim).

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti preporučiti Manhattan Lips2Last koji sadrži dva dijela, ruž i sjajilo. Ruž je ultra dugotrajan, a sjajilo mu neće umanjit postojanost kao što se obično dešava. Imaju i crvenu nijansu. :) http://www.manhattan.de/en/products/lips/product/Productline/details/lips2last/

      Izbriši
  9. Prelepa nijansa, super izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ne volim sjajila, nikad ih ne koristim i bježim od njih koliko god mogu :) ali tebi lijepo stoji i ako to voliš, zašto ne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ahaha, ma nisu toliko strašna. :D Mogu ti reć da ne volim sva sjajila, ako ima onu ljepljivu teksturu i imaju nekakav čudan miris, nema šanse da ga nosim.

      Izbriši
  11. Joj, ja odavno tražim ovako finu rozu nijansu koja mi neće na usnama bukvalno da šljašti :$ Ovo mi se čini idealno :D
    Super recenzija (Y)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobaj onda, svidjet će ti se. ;) Hvala. :)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3