Bourjois Foaming Cleansing Cream - Recenzija

lipnja 15, 2013

Napokon je gotova školska godina pa se mogu više posvetiti blogu i pisanju.  :) Danas vam donosim recenziju Bourjois umivalice. Već sam recenzirala njihov dvofazni odstranjivač koji me oduševio, a kako mi se svidjela ova umivalica, pročitajte u nastavku. :)


Bourjois Foaming Cleansing Cream dolazi u tubici nježno ružičaste boje koja sadržava 150ml proizvoda po cijeni od 30 kuna. Proizvod možete kupiti  u DM-u i Bipi. Recimo, DM u mom gradu ne drži Bourjois dekorativnu kozmetiku , no drže njihovu preparativu pa zato malo pronjuškajte okolo, jer može bit slučaj da neka drogerija drži dekorativu, a preparativu ne i obrnuto.

Imam mješovitu kožu sklonu dehidraciji i nepravilnostima pa sam uvijek u potrazi za umivalicom koja neće isušiti kožu i napraviti nered na licu. Nakon problema sa Manhattan gelom za umivanje, odlučila sam da više neću kupovati gelove za umivanje namijenjene problematičnoj koži , nego akne i slične nepravilnosti  tretirati kremama, maskama i sl. Ovu umivalicu koristim ujutro i navečer. Ujutro kako bih uklonila masnoće i nečistoće koje su se nakupile preko noći, a navečer  kako bih uklonila eventualne ostatke šminke. 



Tekstura je baš fina i kremasta. Ja proizvod prvo lagano utrljam u kožu kao kremu, a zatim na ostatak umivalice koji je ostao na dlanovima dodam malkoc vode i lagano zapjenim proizvod i tako čistim lice te ispirem velikom količinom vode. Nakon umivanja koža je meka i glatka. Koža nije iziritirana niti išta slično, no moram naglasiti kako lagano isušuje. Isušivanje je stvarno minimalno i ako kasnije koristite kremu, to nije nikakav problem. Od svih isprobanih umivalica, ova najmanje isušuje izuzev bareMinerals Purifying Facial Cleanser-a koji nimalo ne isušuje i jednostavno je savršen proizvod. Na ljeto bi full size verzija trebala doći u moje ruke, a manju količinu sam imala priliku isprobati zahvaljujući Sari <3. Bourjois krema za umivanje ne stvara akne i ne začepljuje pore. Ima vrlo ugodan miris i sadrži ekstrakt pamuka i ružinu vodu.



Zadovoljna sam ovim proizvodom, no nisam sigurna da li ću ga ponovno kupiti jer stalno isprobavam nove proizvode namijenjene umivanju lica.


Kako vam se svidjela ova krema za umivanje? Kakve vi umivalice koristite?


You Might Also Like

8 komentari

  1. Ne sviđa mi se što isušuje, jer ionako imam već suhu kožu, ali za 30 kuna vrijedi probati, potrošit ću ju sigurno :) Ja trenutno umivam lice Pyrus sapunima i već neko vrijeme nisam koristila nikakve druge umivalice, ali recimo, dobar mi je onaj rozi gel Balea young :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Recenziju sam napisala baš kako bih ukazala na to da lagano isušuje pa ako netko pročita, možda mu pomogne u daljnim kupnjama. :) Ja stalno kupujem neke nove umivalice pa ako slučajno ne valjaju, perem kistove sa njima: :D Balea Young rozi gel sam koristila i isušivao me isto kao i ovaj, jedino je razlika u cijeni pa bi vjerovatno ponovno kupila Balein. :)

      Izbriši
  2. Ja već imam jako dehidriranu kožu, nije mi baš ugodan onaj osjećaj zatezanja nakon umivanja. Ja koristim bareMinerals umivalicu, ona mi je super za lice, a prebacila sam se i na Lilith prirodna kozmetika sapun za lice od aktivnog ugljena koji mi je također odličan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene nakon ove umivalice ne zateže, ali osjetim pod prstima da je lagano isušena. Nisam još ništa isprobala od tih prirodnih stvarčica, ali planiram kupiti ono ulje za čišćenje kože.

      Izbriši
  3. u mene je koža dovoljno suha i bez ovakvih umivalica ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bih ju preporučila onima koji imaju normalnu i suhu kožu, to nikako. Moja mješovita bude lagano isušena, a vjerujem da bi bila odlična za one koji imaju masnu kožu.

      Izbriši
  4. Imala sam jedan njihov piling ali mi nije bio baš dobar :/ nekako me ne privlači njihova preparativa, jako sam izbirljiva.
    I čestitam na zavrsetku školske godine :D sad mozes bezbrizno uzivati :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se oduševila njihovim odstranjivačem pa sam zato odlučila isprobati ovu umivalicu, a i zbog ružišastog pakiranja vjerovatno ahaha Baš ti se planiram javiti, imam nekih pitanja u vezi nekih kremica i sl. i vjerujem da mi možeš pomoći, tako da me očekuj uskoro. ahah
      Hvala ti. :) Još jednu pa sam gotova :D

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3