L'oreal Elseve Total Repair 5 - Instant Miracle tretman za oštećenu kosu

lipnja 27, 2013

Nakon što sam koristila ovaj tretman za oštećenu kosu duže od 2 mjeseca, napokon donosim recenziju i svoje dojmove. :)

Elseve Total Repair 5 linija sadržava šampon, regenerator, masku te obnavljajući regenerator u spreju i intenzivni tretman koje i ja sama koristim, a uskoro ću kupiti šampon iz iste linije. Kako već koristim 2 proizvoda iz ove linije, a planiram kupiti još jedan(ili čak i više), možete zaključiti da će recenzija biti pozitivna i da me ovaj proizvod oduševio. :D


Ova Elseve linija obećava kako će riješiti čak 5 problema:
1.      Jača kosu
2.      Vraća kosi sjaj
3.      Zaglađuje kosu
4.      Čini kosu čvršćom
5.      Sprječava pucanje vrhova

„Laboratoriji L'Oréala razvili su formule s Pro Keratinom i s Ceramidom za potpuno obnavljanje oštećene kose.

Pro-Keratin je spoj više aminokiselina koje su osobito prisutne u Keratinu u kosi. Taj se spoj može učvrstiti u kapilarna vlakna i imati glavnu ulogu u obnavljanju. Struktura kose je ojačana, kosa je ponovno otporna kao nova.

Ceramid R je patentirana molekula, rezultat istraživanja u laboratorijima L’Oréal koja ima biomimetičku strukturu s ceramidima koji su sastavni dio kose. On se može smjestiti u prostorima između ljuskica kako bi pojačao koheziju. Hidrofobičnost vlakna je poboljšana kako bi kosa ponovno dobila karakteristike prirodnog vlakna.“



Dakle, riječ je o intenzivnom tretmanu za oštećenu kosu koji sadržava dva djelotvorna sastojka: Pro Keratin i Ceramid te obećava obnovljenu, meku te sjajnu kosu. Ovaj tretman koristim 2-3 puta tjedno umjesto regeneratora, 2 puta tjedno na pola dužine kose (od ušiju prema dolje) i jednom na cijelu površinu kose, uključivši i tjeme. Preporučuje se ovaj tretman stavljati na tjeme ukoliko ga ne koristite tako često kao regenerator kao što ja to radim, nego za ono što je namijenjen, znači jednom do dva puta tjedno. Imam masnije tjeme, ali suhe vrhove i sa sigurnošću mogu potvrditi da ovaj tretman neće dodatno zamastiti vašu kosu već kosa ostaje mekana, podatna i sjajna te se lako raščešljava. Ne mogu reći da će vam ovaj proizvod obnoviti ne znam koliko i kako oštećenu kosu (za to postoje škare i frizer :D ), no kosa bude vidljivo ljepša, ojačana te je lomljene kose maksimalno spriječeno. Jako sam zadovoljna ovim tretmanom i nastavit ću ga koristiti. :)



Miris je vrlo ugodan, kao neki blagi parfem, onako ženstven. :) Ne zadržava se dugo u kosi, možda pola dana ili ga ja kasnije jednostavno više ne osjetim, ne znam. :D Tekstura je kremasta i srednje gustoće. Cijena proizvoda iznosi 39,90 kn, no često ga možete naći na sniženjima. Mislim da sam ga ja platila oko 25 kn na sniženju, što je stvarno odlično za ovakav divan proizvod. Proizvod dolazi u mekanoj ružičasto-crvenoj tubici i sadržava 200ml, a rok trajanja je 12 mjeseci od otvaranja proizvoda. Proizvod je dostupan u DM-u, Bipi, Kozmu, Mulleru i većim trgovinama(Plodine, Konzum, Billa).


Sastojci:
aqua/water, hydroxypropyl starch phosphate, quaternium-87, stearyl alcohol, behentrimonium chloride, amodimethicone, cetyl esters, CI 19140/YELLOW 5, CI 17200/RED 33, hidroxypropyltrimonium hydrlyzrd wheat protein, hydroxycitronellal sodium hydroxide, arginine, trideceth-6, chlorhexidine digluconate, limonene, candelilla wax, linalool, benzyl salicylate, benzyl alcohol, propylene glycol, isopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, caprylyl glycol, serine, cetrimonium chloride, glutamic acid, hexyl cinnamal, glyceryl linoleate, glyceryl oleate, glyceryl linolenate, parfum/fragrance.



Kako vam se dopada ovaj proizvod i ova linija? Jeste li već možda koristili ovaj tretman?


You Might Also Like

8 komentari

  1. Nisam probala, ali baš bi si mogla uzeti masku iz ove linije - moja je kosa toliko suha da joj niti jedan regenerator ne pomaže pa radije posegnem za maskom :) Sviđa mi se što cijela linija nudi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Točno to, regeneratore jedino u spreju koristim. Masku umjesto njega i tek onda bude dobro, kosa mi je dolje jako suha, a tjeme se brzo zamasti. Baš zahvalna kombinacija. :D Linija je odlična, barem meni. :) Sve što sam do sada kupila, bilo mi je super.

      Izbriši
  2. Koristila sam taj tretman i bio mi je dobar, ali nisam obnovila kupnju kasnije :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Isprobaj, vjerujem da bi ti bio odličan kao i meni. :D

      Izbriši
  4. meni je odličan

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidim da ima dosta obožavatelja ove maske. ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3