L'oreal Super Liner Perfect Slim - Intense Black

rujna 15, 2013

Otkako sam se sve više i više počela zanimati za kozmetiku i isprobavati razne kozmetičke proizvode, od tada tražim savršen tuš za oči. Isprobala sam ih stvarno puno, od tekućih do onih u gelu i rijetko koji bi mi bio dobar. Recimo, oni u gelu su odlični i vrlo postojani no nikako ih nisam mogla temeljito odstraniti i to bi mi smetalo, dok tekuće tuševe ne volim jer mi slijepe trepavice.

Prije godinu dana sam isprobala Essence tuš u olovci koji je bio odličan, barem u početku. Vrh aplikatora je bio tanak, lako sam nanosila tuš i pigmentacija je bila odlična. Nakon tjedan dana svakodnevnog korištenja moje oduševljenje se pretvorilo u tugu. Tuš se osušio, aplikator se razdvojio i počeo mrviti, blaga katastrofa. :D Nakon toga sam se vratila eyelineru u gelu, a ponekad je bilo dana i mjeseci da tuš uopće nisam koristila.


Dok sam lutala DM-om i razgledala neke stvarčice, pogled mi je pao na novu liniju L'orealovih Super Liner tuševa za oči. Okušala sam sreću, kupila tuš u olovci i nadala se najgorem ponukana iskustvom sa već spomenutim Essence linerom. Bila sam skeptična, ali kako sam se samo prevarila. :D


Od trenutka kada sam isprobala ovaj liner, postao je moj HG proizvod. Pigmentacija tuša je odlična, čista crna nijansa. Tuš se jako lako nanosi, doslovno ga nanesem za par sekundi. Veliki plus je definitivno to što se osuši u roku sekunde i odmah možete treptati okicama. :D Ubijalo me ono čekanje da se tuš osuši kao što je slučaj kod tekućih tuševa.  Tuš nije vodootporan, ali je prilično postojan. Ja sam ga najduže nosila 10 sati i nije nimalo izblijedio ili se obrisao. Lako se uklanja toplom vodom ili bilo kojim  sredstvom za uklanjanje šminke.


Ispričavam se na lošijem swatchu, malo su mi se ruke tresle pri nanošenju. :D

Ono što me posebno oduševilo kod ovog tuša je aplikator, jako je tanak i precizan. Njegova debljina iznosi 0,4mm. Obožavam tanke aplikatore kod tuševa jer imam malene oči i spuštene kapke, pa mi deblji aplikatori stvaraju problem pri nanošenju. Također, ovaj tuš koristim više od mjesec dana i njegova pigmentacija nije nimalo oslabila, tuš se nije osušio, aplikator razdvojio ili išta slično.


Nažalost, L'oreal Super Liner Perfect Slim nije dostupan u Hrvatskoj. :/ Kod nas možete pronaći samo određene tuševe iz Super Liner linije (bacite pogled na službenu L'oreal starnicu za HR). Moj tuš je kupljen u Njemačkoj, no možete ga pronaći na feelunique-u(7,44) i HQhair-u (8,55€) koji imaju besplatnu dostavu. Cijena je nekome možda velika, no ne žalim ni lipe za ovaj divni tuš.  Ambalaža tuša je jednostavna, crna sa zlatnim slovima. Rok trajanja proizvoda je 6mj, a podatke o količni proizvoda nisam pronašla.



Kako vam se sviđa ovaj tuš u olovci? Kakve vi tuševe preferirate? 


You Might Also Like

14 komentari

  1. Izgleda fino, samo ja nekako imam averziju prema tusevima koji nisu vodootporni.Uzasava me preslikavanje na mojim masnim kapcima...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iako imam normalne kapke, dešava se da mi se i neki vodootporni tuševi preslikaju, no eto, sa ovim to nije slučaj. Meni je savršen. :)

      Izbriši
  2. Aplikator izgleda odlično! :) Šteta što nema kod nas :/ ja rijetko koristim tuš, prošla me faza tuševa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni to nikako ne može bit faza, ja jednostavno moram nositi tuš. Sama sebi sam čudna kad ga nemam. :D

      Izbriši
  3. Ja sam odustala od tuševa i više ih uopce ne koristim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao, ja ga obožavam jer mi baš lijepo otvori pogled i naglasi oči. :D

      Izbriši
  4. Ne znam kad sam zadnju put koristila tuš :) Ali planiram uskoro kupiti pa ću imati ovaj u vidu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš ga isprobati i da će ti se svidjeti. ;)

      Izbriši
  5. Ne znam kako sam propustila ovaj post. :) Nedavno sam kupila ovaj ajlajner i stvarno sam se odusevila. Jedina mana mu je sto se nekako ne zatvara ovaj cepic dobro. Ne ,,klikne". Koristila sam essence takodje , vremenom mi se sve manje i manje svidjao, a onda je poceo da smrdi, bukvalno O.o
    Uglavnom, ovaj je fantastican! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) Hm, moram ti reći da ja sa time nemam problem, to valjda ovisi od pakiranja do pakiranja.
      Baš mi je drago da ti je ovaj odličan. :D Essence je meni dobar tjedan-dva, a nakon toga je užas.

      Izbriši
  6. Ja se sva naložila na njega (jer me kod ostalih vrsta eyelinera smeta sve što i tebe, maskara mi nakon stavljanja tekućeg eyelinera uvijek grozno izgleda jer uspijem trepavice s njim zamuljati), i onda napišeš da nije dostupan kod nas. Ali ajd, ako ga baš baš budem željela, eto online kupnje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potpuno te razumijem, to mi je nešto najgore. Žali Bože posla oko tuša kad mi trepavice izgledaju kao da su bile u Vijetnamu.
      Bezveze je što ga nema kod nas za kupiti, pogotovo jer su svi lineri iz Super Liner linije dostupni kod nas osim ovoga. :/

      Izbriši
  7. Probaj i ovaj o kojem sam pisala, artdeco :) a ako hoces pribliznu zamjenu za ovaj lorealov, imas ga u golden rose precision liner-u :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isprobati ću taj ArtDeco kada (ako) mi ovaj L'oreal dosadi. Volim ga, šta ću. :D Hvala na preporukama. ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3