Benefit Benetint lip & cheek stain

listopada 23, 2013

Danas vam pišem o Benefit Benetint lip & cheek stain-u. Otkako mi je stigla ova divota, ne prođe dan a da je ne koristim. :)



Benetint je tekuće rumenilo i ''ruž'' u jednom. Well, zove se stain i ne, ne znam prijevod na hrvatski. Mislim da ni ne postoji neki adekvatan prijevod za to. Možda tinta za usne i obraze?  :facepalm: Ako netko zna prijevod, neka piše u komentare. :D



Benetint je stain crveno ružičaste nijanse koja obrazima daje nevjerojatno prirodan izgled, kao da ste se lagano uštipnuli za obraz ili zarumenili nakon kraće šetnje u zimi. :D Lice izgleda svježe i odmorno, a stain se suši u matt finish. Imam jako svijetlu put i nijansa mi odlično odgovara, ne izgledam napadno kao sa recimo žarkim ružičastim ili breskvastim rumenilima koji samo dodatno naglašavaju tu bijelu put. 


Stain je jako lagan, kako i na koži, tako i na usnama. Na usnama sam ga nosila samo jednom jer su mi usne užasno suhe u zadnje vrijeme i svaki ruž i sl. izgledaju stvarno loše i zato nećete vidjeti swatch na usnama. Možda ga kasnije ubacim naknadno ili sliku objavim na mojoj facebook stranici. Postojanost mu je preko 9 sati na obrazima, a na usnama traje nekih 6 sati. Doduše, to je najviše što sam ga nosila na obrazima, pa vjerujem da bi trajao i puno duže.




Ono što me oduševilo kod ovog proizvoda je njegov miris. Miriši po onim starinskim ružama iz vrta, svježe i očaravajuće.  Tekstura Benetinta je jako tekuća u usporedbi sa Benefit Posietint i Cha Cha Tint stainovima. Posietint i Cha Cha Tint imaju gušću teksturu i lakše se blendaju i nanose. Kako je Benetint jako tekuć, razlijeva se, no to ne smatram nekim problemom jer ga ionako morate izblendati.  Što se blendanja tiče, tu morate biti ultra brzi jer će vam u protivnom ostati fleke po licu koje više ne ćete moći popraviti i izgladiti. Doduše, ne bi trebali imati problema ako Benetint ne nanosite preko tekućeg pudera koji se osušio u full matt finish i ako ga ne nanosite preko bilo kakvih praškastih proizvoda. Također, osobe koje imaju veće proširene pore na licu trebaju biti posebno pažljive pri blendanju jer im se stain može uvući u pore i onda izgleda kao da imate male crvene točkice po obrazima, nešto kao Pipi Duga Čarapa look. :D


Proizvod dolazi u kartonskoj kutijici u prozirnoj staklenoj ambalaži.  Aplikator je kao kod lakova za nokte, no četkica je puno tanja. Količina proizvoda iznosi 12,5 ml, a kako je potrebna mala količina proizvoda pri aplikaciji, trajati će prilično dugo. Rok trajanja proizvoda je 12 mjeseci nakon njegova otvaranja. Benefit proizvode možete naći na lookfanasticu i ASOS-u, no navodno ne šalju sve proizvode u RH. Možete ih pronaći i u inozemstvu, moj je kupljen u Njemačkoj (Douglas, Karstadt, Kaufhof, KaDeWe) po cijeni od 32 eura (cca 240 kuna).
 
SWATCH (Slika na mom laptopu je sasvim normalna, no kada je učitam vamo izgleda prilično loše i puno tamnije. Ne znam u čemu je problem)
SASTAV


Kako vam se sviđa ovaj proizvod? Koje je vaše najdraže rumenilo? :)

You Might Also Like

11 komentari

  1. Predivan je! Imala sam poesie tint, ali hoću ovaj koji miriše na ruže :)
    Također bi mi nijansa savršeno odgovarala :)
    Tako sam sretna što si napokon dobila Benefit proizvode, uživaj u njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znala sam da će ti se svidjeti to što miriši po ružama. :D
      Ja bih sad i Posietint, ta nijansa mi je krasna i nježna. :)
      Hvala ti draga. :*

      Izbriši
    2. Eh, da - ja ruže i ružičasta boja :D :D

      Izbriši
  2. Baš mi se sviđa kako izgleda na koži :D
    btw. blogger u zadnje vrijeme kvari fotke, tako da ih dodaj u post preko urla ;)
    uploadas http://imgur.com/ i onda preko koda u bloger ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ću ga uspjet uslikati na licu i usnama, pa ubacim slikice. ;)
      Zločesti blogger! :S Hvala ti na informaciji. :D

      Izbriši
  3. Super stvarčica za nas bljedolike :)
    Odlična recenzija!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bome je. Mrzim kada mi neko rumenilo dodatno naglasi blijedu put.
      Zahvaljujem. :)

      Izbriši
  4. Evo ti tutorial kako se makne da blogger ne mijenja fotke kad se aploudaju. Mislim,koja glupost, to se dešava od 1.10.
    http://blogger-hints-and-tips.blogspot.com/2013/10/stop-auto-enhance-being-applied-to-pictures-in-blogger.html

    Btw, odlična recenzija i ovo zvuči super, nadam se da će biti neki look pa da vidimo i na ličeku :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blesav je taj bloger postao. :D Hvala ti za link. ;)
      Moj fotić ne surađuje baš kad je slikanje lica u pitanju. Uvijek me (a bome i druge) deformira nekako ahah No pokušati ću srediti to nekako ;) Hvala Josipa. :)

      Izbriši
  5. Bočica je privlačna, ali nekako su mi ipak draža rumenila :D

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru. <3