New In #6

ožujka 26, 2014




Prije dva dana mi je stigao paketić sa eChemist stranice, a danas sa feelunique-a, pa sam vam odlučila pokazati što sam kupovala. Ekipa proizvoda je mala, ali pomno birana. :D Većinom se nalazi sve što mi je trenutno potrebno, no ima i par krasnih poklona od moje drage Sare (Make up my day) :) Kada smo već kod Sare, nije prošlo posljednjih par New In postova, a da ona nije spomenuta u njima. :D Ovom prilikom joj se još jednom zahvaljujem na svim poklonima. <3

Pa krenimo redom. :)



Giorgio Armani  Fluid Sheer Iluminator #7 – Divan i suptilan iluminator kojeg često miješam sa tekućim puderom kako bih licu dala svjež i blistav izgled. Nekada ga dodatno stavim i na jagodice, iznad usana i ispod obrva kako bih dodatno istaknula te dijelove lica. Kupila sam ga kada su cure sa bloga Beauty & Mess imale blog sale.

Rimmel Lasting Finish 25H tekući puder – Moj najdraži drogerijski puder. Potrošila sam tri tubice, pa imala izlete sa nekim drugim puderima i na kraju se ipak vratila ovome. Naručen je sa feelunique stranice jer kod nas nema za kupiti nijanse 100 Ivory. Kod nas se ovaj puder prodaje u crnoj tubici, a u UK u bočici i koliko sam primijetila ima neke razlike u nijansama. Kod verzije u bočici postoji i još jedna svijetlija nijansa, dok kod tubice ne. Nijansa 100 Ivory u bočici je malo tamnija i neutralnog podtona, dok je nijansa 100 Ivory u tubici svjetlija i roza podtona. Moju recenziju ove podloge možete pročitati ovdje.

L'oreal Super Liner Perfect Slim – Ovdje imate recenziju koju sam pisala prije 6 mjeseci. Uz gotovo svakodnevno korištenje, u starom lineru još uvijek ima proizvoda i još uvijek možete izvući koliko-toliko preciznu crtu što je stvarno nevjerojatno. Uzmimo u obzir da se većina tuševa u olovci isuši u mjesec dana i da im se vrh počne mrviti. Još jednom, imate moje preporuke. :)

Na slijedeće dvije slike se nalaze pokloni od Sare. :)



Beauty UK rumenilo – Još ga nisam počela koristiti pa nemam neke dojmove,  no odmah ću reći da im je ambalaža loša i da se lako izgrebe.  Sama nijansa je krasna, breskvasta sa sitnim shimmerom.

Yves Rocher Hydra balzam za usne – Ja sam oduševljena! Nakon silnih isprobavanja raznih balzama i razočarenja, naišla sam na onaj koji uistinu hidratizira moje usne, bez da ostavlja onaj užasan voskasti sloj koji samo stoji na usnama. Hvala Sari još jednom. :D

Beauty UK lak za nokte – Predivna ružičasta nijansa, taman mi odgovara za ovo proljetno vrijeme. :) Kako ja nisam expert što se tiče lakova za nokte, samo ću vam reći da se brzo suši, potrebna su dva sloja i traje najduže 2 dana na noktima. :D



Yves Rocher Jardins Monde gel za tuširanje – Još ga nisam isprobala no vjerujem da je odličan kao i ostala ekipa Yves Rocher tuširalica.

Yves Rocher Monoi de Tahiti suho ulje – Ulje fino njeguje kožu, a miris je božanstven. Veliki plus je to što 
se miris zadržava par sati na mojoj koži.




L'oreal Ever Riche Nourishing & Taming – Ovu Ever Riche liniju proizvoda mi je otkrila Sara i poslala mi određenu količinu na probu, no ona mi je poslala Ever Riche Nourishing & Flowing liniju koja je namijenjena za tanku i suhu. Ta linija mi je bila super, ali nije rješavala problem moje frizzy kose, a ja tražim nešto što će mi u isto vrijeme zagladiti i nahraniti kosu pa sam odabrala ovu Nourishing & Taming liniju. Jučer sam isprobala te proizvode i zasad mi se čine kao pravi pogodak za moju kosu.



L'oreal Ever Riche Nourishing & Flowing šampon – Uzela sam ga za svaki slučaj ako mi onaj drugi bude mastio kosu jer ovaj to nije radio dok sam ga testirala. Ovaj i iznad spomenuti šampon imaju identične sastojke, no ipak drukčije djeluju na kosu. Možda se radi o većim ili manjim količinama nekih sastojaka pa je u tome razlika.

L'oreal Ever Sleek maska za kosu – Sara mi je također poslala i masku iz Ever Riche linije, odlično je hidratizirala no nije riješila problem frizzy kose kod mene. Stoga sam odabrala ovu iz linije EverSleek koja je namijenjena dubinskoj njezi i zaglađivanju kose. Danas mi je stigla sa feelunique-a, pa je još nisam isprobala.


Za kraj, moram samo napomenuti da mi je paketić sa eChemist stranice stigao za samo 5 dana. :) Preporučujem vam da škicnete tu stranicu jer često imaju nekakve akcije i dobre popuste.


Jeste li isprobali nešto od ovih proizvoda? Što ste vi kupovali u posljednje vrijeme? :)

You Might Also Like

38 komentari

  1. Krasan new in! Ova Loreal linija me baš zanima, tako da tipkaj dojmove kad isprobaš :) YR balzami za usne su mi odlični, imala sam onaj od ulja badema i sad imam od maline, s tim da mi ej ovaj od badema bio bolji što se tiče njege. Moram i ovaj hydra isprobati, taj je od grožđa ako se ne varam?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. :) Svakako ću tipkati o njima kada ih dobro isprobam. :) Da, da od grožđa je. Meni je baš odličan i mogla bih isprobati još neki njihov kada ovaj potrošim. :)

      Izbriši
  2. nisam ništa isprobala hehe, ali sve mi se čini odlično
    super si opisala proizvode :)
    razmišljam o kupnji Yves Rocher balzama za usne, i općenito nešto od njih da isprobam i privlači me L'oreal Ever Riche šampon, razmišljam o kupnji, jer sam od prijateljice čula same pohvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala. ;) Ja bih ti preporučila njihove tuširalice ako nisi baš ništa od njih isprobala. Predivno mirišu i ne isušuju kožu. :) Ako budeš, svakako javi dojmove. I na internetu sam čitala sam pohvale za tu liniju.

      Izbriši
  3. Moram probati i ovaj Rimmel puder. Ja sam prezadovoljna sa Rimmel stay matte! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi dojmove ako ga isprobaš. :) Rimmel inače ima super proizvode, a jeftini su. ;)

      Izbriši
  4. Armani iluminator - zvijezda ovog new in-a! :)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Potpisujem L'Oreal tuš ;) a jedva čekam recenziju za Armani ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da si i ti zadovoljna sa L'oreal tušem, meni je definitivno najdraži. :) Recenzija Armani iluminatora će uskoro, čim sunce opet proviri. :D

      Izbriši
  6. L'Oreal lajner je meni onako. Nije se isušio ni nakon više od godinu dana, ali sam vrh, najtanji i meni najbitniji deo, se isušio nakon par meseci i samim tim mi onemogućio da izvučem tananu liniju. :/ Monoi ulje je njami njam. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta. :/ Taj vrhić se meni osušio nakon 6 mjeseci, no ionako mu je i rok trajanja toliko pa svejedno ide u smeće. :D Meni je to svakako najbolji drogerijski tuš u olovci koji sam isprobala. ;) Monoi ulje je stvarno njam, obožavam ga. :D

      Izbriši
  7. Divan new in, svega po malo i ultra zanimljivi proizvodi. Najviše me zanima ovaj Armani iluminator jer sam luda za takvim proizvodima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Meni je ovaj New In posebno drag jer se tu nalaze proizvodi koje sam baš željela i štedjela za neke od njih. :) Ja isto obožavam sve što svjetluca i daje blistavost koži. :D

      Izbriši
  8. Sve same divote :D Lijepo si se ponovila. Jako volim YR tuširalice, a ovaj balzam nabavljam prvom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Mona. :D Svakako ga isprobaj, vjerujem da će ti se svidjeti. :)

      Izbriši
  9. Prelepi su ti noviteti. U poslednje vreme i ja sam dosta toga kupila, tako da ću morati da se kontrolišem. Monoi ulje sam koristila, ima prelep miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Ma ženama nikad dosta kozmetike, protiv toga se ne može. :D Stvarno je prelijep miris, mislim da će on na ljeto biti u uporabi svakodnevno. ;)

      Izbriši
  10. Rimmel Lasting Finish 25H tekući puder – predivno zvuči.. baš cu ga probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi dojmove. :) Ja inače nisam fan matirajućih pudera, pa mi je taj polu-mat finish odličan. Drži t-zonu određeno vrijeme pod kontrolom, a koža mi ipak ne izgleda onako matt mrtvo. :D

      Izbriši
  11. Divan New in <3
    Pohvaljujem i ja Yves Rocher balzamiće, odlični su, posebno onaj od kokosa. I naravno Monoi ulje, prošle godine sam se opskrbila zalihama, miriše božanstveno.
    Veselim se Armani recenziji :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti <3
      Volim kokos pa ću ga svakako isprobati. :D Vidjela sam da imaš i onaj sa shimmerom, baš ti zavidim. :D
      Biti će uskoro. ;)

      Izbriši
    2. Taj sa šljokicama ima još uvijek za kupiti u web shopu ;-)

      Izbriši
    3. Da, vidjela sam ga. :) Morati ću ga nabaviti prije ljeta. :D

      Izbriši
  12. Krasni noviteti, jako mi se sviđaju. Ne mogu ništa izdvojiti! :D

    OdgovoriIzbriši
  13. izvrstan new in :)
    monoi ulje i tiare gel za tuširanje, armani, ma sve je divno :)
    čekam dojmove za loreal proizvode za kosu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :) Biti će recenzija svakako, samo dok ih još malo bolje isprobam. :)

      Izbriši
  14. Predivan new in draga :D
    Vidim da si naručila šamponiće :D Javi kakva ti je ova linija od L'Oreala jer me baš zanimaju da li su nešto rjeđi nego Ever sleek nourishing & flowing linija :)

    Btw, zavidim na Armaniju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga. :D
      Jesam, jesam. :D Šamponi su iste gustoće, dok je N&T regenerator rjeđi od N&F regeneratora, no meni on bolje njeguje i više mi zagladi kosu iako je rjeđe teksture. EverSleek maska je gušća od EverRiche maske, više je onako kao maslac.

      A ja tebi na većini tvoje make up kolekcije. :D

      Izbriši
  15. Yves Rocher Monoi, maži na plazi kad se sunčaš boja će ti biti predivna i dugotrajna

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na savjetu, no ja sam jako blijede puti i teško crnim, a brzo izgorim pa ne znam koliko bi to bilo djelotvorno na mojoj koži.

      Izbriši
  16. Baš si me zainteresirala za ovaj YR balzam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je baš odličan, a vjerujem da bi se i tebi svidio. :)

      Izbriši
  17. Dobro da imamo feel unique za one proizvode od loreala kojih nema kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ovih proizvoda ima kod nas u Mulleru ako se ne varam. Samo je maska sa feelunique, a šamponi i regenerator su kupljeni na eChemist stranici. :)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3