L'oreal - Mega Volume Miss Manga Maskara

svibnja 30, 2014

Danas sam odlučila tipkati o L'oreal Miss Manga maskari o kojoj, vjerujem, puno čitate u zadnje vrijeme. L'oreal maskare i ja se većinom volimo pa ni ova maskara nije bila iznimka, a što mi se svidjelo kod nje, pročitajte u nastavku. :)



L'oreal Mega Volume Miss Manga maskara ima četkicu pomičnu za 360° o kojoj korisnici imaju podijeljena mišljenja, neki smatraju da olakšava nanošenje maskare, a neki ne vide njenu svrhu. Ja sam jedna od onih koji ipak donekle vide svrhu četkice sa pomičnim zglobom jer kada je četkica lagano savijena, to mi olakšava nanošenje i ne zamrljam okoloočno područje kao kada je skroz ravna. Da li to ovisi o veličini, obliku očiju ili načinu nanošenja maskare, ne znam, no znam da mi je korištenje maskare olakšano. :D Sama četkica ima nejednako raspoređene dlačice različite dužine, a baza joj je šira te se stanjuje prema vrhu. Četkica zbog svog oblika lako zahvaća svaku pojedinačnu trepavicu.



Tekstura maskare je prvih tjedan dana previše mokra i maskara poprilično slijepljuje trepavice, no nakon tog perioda, ona se lagano suši i njena tekstura je srednje gustoće te se sa takvom formulom lako radi. Za nekakvu dnevnu varijantu najčešće nanosim jedan sloj maskare nakon kojeg trepavice dobiju na dužini i volumenu, ne budu slijepljene niti se stvaraju grudice, a trepavice su naglašene no idalje izgledaju prilično prirodno. Ukoliko želite onaj Manga efekt na trepavicama, sa dva ili tri sloja je tu, trepavice će biti lagano slijepljene no idalje bez grudica, ovisno koliko ste spretni sa maskarom. Ukoliko nanosim drugi ili treći sloj na tek prethodno nanešen sloj, trepavice se jako slijepe, ukoliko nanosim na prethodno osušen sloj, stvaraju se grudice, tako da je zlatna sredina najbolja za nanošenje sljedećeg sloja.

L: TREPAVICE BEZ MASKARE                                                      R: TREPAVICE SA JEDNIM SLOJEM MASKARE


Maskara je postojana cijeli dan, ne trusi se i ne preslikava na okoloočno područje. Preživjeti će i par suza ili malo kiše, no nije vodootporna. Malo se teže skida sa micelarnom ili običnim odstranjivačima za očni make up, pa bih preporučila dvofazne odstranjivače kako bi bili 100% sigurni da ste uklonili svu maskaru. Maskara mi nije izazvala nikakve iritacije.

Miss Manga maskara dolazi u crnoj, ljubičastoj i tirkiznoj nijansi, a kod nas je dostupna samo crna nijansa. Voljela bih da je ta crna boja još jača, no i ovako je prilično intenzivna. Amabalaža maskare je crno – ružičaste boje te je vrlo upadljiva na policama drogerija. Amabalaža je čvrsta i pri zatvaranju se čuje onaj divni ''klik'' što znači da je maskara do kraja zatvorena i nema opasnosti od sušenja maskare. Cijena Miss Manga maskare iznosi 69,90 kuna, a za tu cijenu dobijete količinu od 8,5 ml. Ako se ne varam, ovo je najjeftinija L'oreal maskara na našem tržištu jer njihove maskare obično koštaju oko stotinjak kuna. Ja sam svoj primjerak platila 40 kuna na akciji, što je prilično povoljno. Maskara je dostupna u BIPI, Mulleru, Kozmu i DM-u. Rok trajanja maskare je 6 mjeseci.



Ukratko, maskara je postojana cijeli dan i daje izgled dugih, gustih i naglašenih trepavica, baš onako kako volim. :) Ukoliko niste fan Manga trepavica, slobodno je preskočite jer će te ostati razočarani njenim učinkom. :D


Jeste li isprobali ovu maskaru? Ako ne, planirate li? :)

You Might Also Like

20 komentari

  1. Uh, ja kao maskara freak nisam pala pod uticaj kompletne fame oko ove maskare, mada se ne čini kao loša. Jedino me pati kako bih se snašla s tim zglobom :)
    Jako mi se dopada kako izgleda na tvojim trepuškama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam je kupila jer je cijena od 40 kuna bila sasvim primamljiva ponuda. :D
      Većini predstavlja nekakav problem, no nikad ne znaš dok ne isprobaš. :)
      Hvala. :))

      Izbriši
  2. super recenzija :D
    imam ovu maskaru, i imaš pravo, sve ovisi o obliku očiju u načinu nanošenju,, nekome taj savitljivi dio ima svrhu, nekome nema :D
    meni je ova maskara oke, ali nije onako dobra kako sam očekivala da će biti.. neke Essenceove su mi puno bolje :D
    pozitivno je što je stvarno izdžljiva cijeli dan :D
    nisam znala da u svijetu postoji i tirkizna i ljubičasta boja :D šteta što nema kod nas
    i cijena joj je stvarno oke,, ja sam ju u Bipi, skupa s rođendanskim popustom platila isto oko 40 kuna, što je za L'oreal maskaru odlično :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :D
      Slažem se. :) Sve ipak ovisi o tome kakve tko trepavice ima, svakom odgovaraju drukčije stvari. :)
      Znaš da smo mi uvijek zakinuti što se beauty stvari tiče. ;)
      Ja sam iskoristila akciju od 30% u BIPI + rođendanski popust na to također. :D

      Izbriši
  3. Meni se zaista ne sviđa. Ok to što je savitljivo, ali nije ni previše korisno. Meni i na tvojim divnim trepavicama izgleda - blje - previše sljepljenih trepavica, premalo definicije. Definitivno nije za mene, ali tko voli nek izvoli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na komplimentu za prirodne trepavice. :D Meni se efekt sviđa, pogotovo jer se radi o jednom sloju, no da je izvukla maksimum iz mojih trepavica, nije. Definitivno postoje bolje maskare koje sam dosada isprobala, ali ova uopće nije loša. ;) Slažem se, to voli nek' izvoli, nije sve za svakoga. ;)

      Izbriši
  4. Imam je, ali još nije došla na red za isprobavanje! :D Imaš super trepavice!

    OdgovoriIzbriši
  5. Maskara mi je prvo bila tako-tako, sad kad mi je već pri kraju mi se više sviđa :) Lijepo produži trepavice, no za malo jači volumen kakav ja volim, moram se malo potruditi pa s ovim tankim vrškom pokušam još dodatno naglasiti što više pojedinačnih trepavica (ne znam da li si išta skužila sad od ovog mog trabunjanja, ali ne znam drugačije objasniti :D). I sviđa mi se pokretni zglob :) Nego, jesi ti uvila trepavice ili su ti prirodno tako uvijene?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ste se ipak našle. :) Bez brige, razumijem te jer i ja to radim. :D
      Nisam ih uvijala, prirodno su takve. :)

      Izbriši
  6. Ti imaš predivne trepke pa ti ih Manga ne može dodatno pokvariti. Meni je Manga užas i s njom ne mogu izvući najbolje od svojih trepavica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali zato ima tko može, Avon Super Shock maskara. :D Baš šteta što ti ne odgovara. :/

      Izbriši
    2. Morat ću probati Avon Super Shock maskaru, slušam same pohvale o njoj :D

      Izbriši
    3. Meni je to najgora maskara koju sam dosada isprobala. :D

      Izbriši
  7. Obožavam L'oreal maskare, ali ovu nemam još :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također. :) Ako isprobaš, javi dojmove. ;)

      Izbriši
  8. Ja je mjerkam neko vrijeme, iznenađujuće mi je "jeftinija" nego ostale Lorealke a nedavno je bila na nekoj akciji za 10KM u CMu i baš sam budala što to nisam iskoristila...Čini mi se dobra, Lorealova Milllion lashes i ja imamo razvijenu posebnu ljubav, valjda će i sa ovom biti makar slično. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod nas je često na nekakvim akcijama, tako da će zasigurno biti još prilika. ;) Million Lashes i ja obožavam i po meni, ova Miss Manga joj nije ni do koljena. :D

      Izbriši
  9. Meni je ova maskara premokra, ali još nemam neke konkretne dojmove pa ću se suzdržati od komentiranja haha :D
    Inače, jako su ti lijepe fotke! ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je samo prvi tjedan dana bila i onda je nadošla. :) Mislila sam da će joj trebati puno duže da se lagano osuši, no možda je bila otvorena već, a baš sam gledala onu koja nema otiske prstiju na sebi haha :D
      Hvala Mell. :D

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3