Sleek Pout Polish - Perfect Plum

svibnja 04, 2014

Prije mjesec dana sam postala Click2Chic ambasadorica ljepote i na testiranje dobila Sleek obojeni balzam za usne. Izuzetno mi je drago što sam dobila nešto od Sleek kozmetike jer do tada još nisam isprobala ništa njihovo, a Sleek proizvodi su se uvijek provlačili kroz moje liste želja. :) Da ne zaboravim, želim Vam se ispričati što je na slikama korišteni proizvod, no slučajno sam obrisala slike netaknutog proizvoda pa sam danas morala ponovno slikati.

Sleek Pout Polish* je obojeni balzam za usne koji sadrži njegujuće sastojke poput ulja jojobe, shea maslac, ulje badema i avokada. Također, ovaj balzam sadrži SPF 15 i dostupan je u 13 nijansi. Nijansa koju sam dobila na recenziju nosi naziv Perfect Plum - duboka crvena nijansa.  



Moje usne su većinom suhe i Pout Polish ih lijepo njeguje, ostavlja mekima i nahranjenima uz dašak boje. Iako mojim usnama pruža dovoljno hidratacije, vjerujem da izuzetno isušenim usnama ovaj balzam ne bi bio dovoljan. Tekstura balzama je kremasta i blazam se lijepo nanosi.  Balzam možete nadograđivati u tankim slojevima ukoliko želite intenzivniju boju na usnama. Nikako nemojte nanjeti jedan deblji sloj jer ćete dobiti neravnomjeran i nejdenak premaz. Ukoliko pravilno nanosite ovaj proizvod, on se neće izlijevati van ruba usnica i uvlačiti u sitne borice. Pout Polish se na mojim usnama zadržava sat vremena, a boja jednako i ravnomjerno blijedi. Miris ovog proizvoda je izuzetno jak miris vanilije koji se neće svidjeti svima, pogotovo onima osjetljivima na mirise. Čak i meni koja volim opojne i jake mirise, on ponekad zasmeta no dobra stvar je što miris nestaje nakon 5-10 minuta.



Sam proizvod dolazi u prozirnoj ambalaži sa crnim poklopcem i ružičastim natpisom Sleek te ostalim podatcima o proizvodu. Ja sam na recenziju dobila tester proizvod, stoga Vam ne mogu pokazati original ambalažu. Ujedno, ambalaža je ono što me izuzetno smeta kod ovog balzama. Vrlo je nepraktična i proizvod možete nanositi ili prstima ili kistićem ili koristiti metodu kao ja, poljubiti balzam. :D Balzam nije problem nanositi ako ste kod kuće, prste i kistić lako operete, no kada ste vani morate brisati prste itd. stoga  ja balzam lagano poljubim i usnama ga razmažem i tako si olakšam nanošenje. U svakom slučaju, bilo bi zgodnije kada bi ovaj proizvod bio u nekakvoj drukčijoj i praktičnijoj ambalaži.



Cijena proizvoda iznosi 7,95 EUR (oko 60kn), a za tu cijenu dobivate 10 grama proizvoda. Rok trajanja proizvoda iznosi 12 mjeseci. Proizvod je dostupan na Click2Chic, Pink Panda i Sleek web trgovinama.

Sastojci: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ethylhexyl Palmiate, Caprylic/Capric Triglyceide, Diisostearyl Malate, Polyisobutene, Microcrystalline Wax, Myristyl Lactate, Fragrance, Ozokerite, Octocrylene, Jojoba Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylparaben, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amgdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Avocado Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Tocopheryl Acetate (and), Retinyl Palmitate and Ascorbyl Palmitate. May contain: Titanium Dioxide CI 77891, D&C Red 6 CI 15850, FD&C Yellow 5 CI 19140, D&C Red 27 CI 45410, FD&C Blue 1 CI42090.


*PR proizvod

You Might Also Like

24 komentari

  1. Gledala sam ih nedavno, ne mogu se odlučiti za nijansu :) Šteta zbog mirisa, još posebno vanilije koju baš i ne volim u kozmetici... no dobro, izdržat ću tih par minutica :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni bi se bilo teško odlučiti, sve su krasne. :) Miris je baš intenzivan, valjda ćeš uspjeti izdržati. :D

      Izbriši
  2. nisam ga probala, a i pravo da ti kažem, malčice se bojim obojenih balzama :)
    uglavnom koristim one neutralne preko kojih mogu nesmetano nanositi ruževe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Većinom i ja takve koristim, no ovo je zgodno ukoliko ne želim nositi ruž, a ipak želim malo boje na usnama. :)

      Izbriši
  3. Ne verujem kako je fino pigmentovano! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je odlično pigmentirano za jedan balzam, a još se da pojačavati intenzitet sa tankim slojevima. :D

      Izbriši
  4. Slike su predivne kao i uvijek i uopće nije bitno što je proizvod korišten, dapače :)
    Volim Sleek, zasad me nijedan njihov proizvod nije razočarao. Ovaj me baš ne mami jer zaista rijetko kad kupim proizvod u teglici tj. mora biti jakoo kvalitetan i hvaljen da bih se odlučila na tu avanturu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti. :)
      Morati ću isprobati još neki Sleek proizvod, imaš neke preporuke? :)
      Vjerujem, a ako se odlučiš na kupnju, svakako javi dojmove. :D

      Izbriši
    2. Pa mislim da bih ti preporučila ono što uglavnom svi i hvale. Palete sjenila i rumenila. Ja bi još dodala contour kit i ruževe. Kod alittlemakeupobsessed imaš već recenzije Amped i Heartbreaker ruža ako se ne varam. Ja ih zasad imam 4 i ne znam koji mi je ljepši, nadam se da će uskoro i recenzija. Boje i tekstura su zaista divni :D

      Izbriši
    3. Palete sjenila planiram kupiti, osim ako se ne odlučim za Zoeva paletu ipak. :D Ruževe zasigurno kupujem. :) Hvala na preporukama. ;)

      Izbriši
  5. jako je lijepa boja balzama ..
    šteta što dolazi u tako nezahvalnom pakiranju, nije zgodno za korištenje izvan kuće,,, a doma nema smisla spavati s pigmentom na ustima ..
    prekrasne fotografije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je. :)
      Slažem se, jedino za nabaciti neki selfie kod kuće, pa čisto da usne malo ljepše izgledaju hahah
      Hvala. :D

      Izbriši
  6. Zgodan je, ali nisam nešto oduševljena. Ni meni ne smetaju slike upotrijebljenog proizvoda, nimalo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Znam da se neki groze korištenih proizvoda na slikama, pa eto. :D

      Izbriši
  7. Baš su mi slatki ti paint potovi! Boja kao boja je ok, ali ako bih mogla birati odlučila bih se za neku breskvastu :D Što se tiče ambalaže, da, nepraktična je :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih vjerojatno neku breskvastu, mada meni sve breskvasto loše pristaje, a toliko volim tu boju. :D

      Izbriši
  8. Prekrasna, prekrasna nijansa<3 Mogu samo zamisliti kako ti lijepo stoji :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je <3
      Hvala ti :) Imam prilično pigmentirane usne, pa se na meni i ne primijeti baš, izgleda skroz prirodno. :)

      Izbriši
  9. Nijansa mi se baš sviđa. Šteta što mu pakiranje nije praktičnije.

    OdgovoriIzbriši
  10. Podsjeća me na Koress lip butter :D
    Ja sam frikuša koja i ovakve balzame nanosi malim essence plosnatim kisticem xDD
    Sleek volim ali nisam ovo jos probala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam baš puno čitala o njemu, pa čekam tvoju recenziju. :D
      I ja nekad koristim kistić. :D Moram kad im je ambalaža skroz nepraktična, pogotovo jer su ovo obojeni balzami.
      Ja bih osobno bolje dala novac za neku njihovu paletu pošto nemam još nijednu, nisam baš tip za obojene balzame. :D

      Izbriši
  11. Off topic pitanje :)
    Mozemo li uskoro ocekivati recenziju benefit tekuceg pudera?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš na Benefit Hello Flawless Oxygen? Nažalost, za sada ništa jer sam proslijedila puder dalje, nijansa mi je bila pretamna. :/ No pošto sam ga nosila nekih 5 puta kod kuće, mogu ti napisati da ima srednje prekrivanje i izuzetno je lagan na koži. Na mojoj mješovitoj koži je postojan nekih 5-6 sati, tada mi počinje izbijati sjaj na bradi i čelu, dok se na nosu pojavljuje već nakon 2 sata, no to je kod mene uobičajeno sa svakim tekućim puderom ukoliko ne fiksiram nos matirajućim puderom, u tom slučaju sjaj probija nakon 3-4 sata. Puder mi nije stvarao nikakve iritacije u vidu akni i crvenila.
      Uglavnom, puder daje onaj divni dewy finish, a uz to je i prilično postojan uz solidno prekrivanje. :) Ja ga planiram kupiti na ljeto svakako. :)
      Nadam se da sam ti barem malo pomogla, a ukoliko imaš još nekih pitanja, tu sam. ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3