L'oreal Hair Expertise - EverRiche Nourishing & Taming

srpnja 23, 2014


U zadnje vrijeme sam dobila puno upita o L'oreal EverRiche proizvodima, pa je vrijeme da napišem nešto više o njima. Koristim samo šampon i regenerator, dok sam masku iz iste line imala prilike probati i mogu reći da fino nahrani kosu, a pritom je ne masti i ne otežava. Ukoliko kupim full size pakiranje EverRiche maske, svakako ćete čitati o njoj. :)


L'oreal Hair Expertise - EverRiche, EverSleek, EverPure i EverStrong linije proizvoda za njegu kose ne sadrže sulfate i parabene. Svaka linija je stvorena za različite tipove kose i prema tome odabirete liniju koju će te koristiti. EverRiche linija je namijenjena za suhu i oštećenu kosu. Možete birati između EverRiche Nourishing & Flowing linije namijenjene tankoj i suhoj kosi te EverRiche Nourishing & Taming linije namijenjene vrlo suhoj i neposlušnoj kosi koju i sama koristim. Moja kosa je bojana, masna pri vlasištu dok su vrhovi isušeni, no ne i oštećeni.





L'oreal EverRiche Nourishing & Taming šampon za kosu


Šampon je guste teksture, biserno bijele boje i ima ugodan slatkasti miris sa određenom dozom svježine koji se prilično dugo zadržava na kosi. Šampon ne sadrži sulfate, pa sam mislila da se neće jako zapjeniti, no on pruža bogatu pjenu. Proizvod ne otežava niti masti kosu ukoliko ga dozirate u pravilnoj količini. Moja kosa je dužinom do sredine leđa, dakle prilično duga i koristim manju količinu od recimo veličine oraha. Prva dva puta sam koristila preveliku količinu i kosa mi je bila masna i otežana već isti dan. Dakle, štedite pri korištenju i ne biste trebali imati problema. Ukoliko se šampon ne pjeni dovoljno, dodajte još malo vode i umasirajte. Ako se ni onda ne zapjeni dovoljno i osjećate da vam kosa nije očišćena, dodajte još malo šampona i obvezno malu količinu vode. Nakon korištenja šampona kosa je meka, sjajna i podatna te se lagano rasčešljava. Šampon ne isušuje kosu, već je lagano hidratizira. Također, uz korištenje dva do tri puta tjedno, meni je ovaj šampon potrajao više od četiri mjeseca.



L'oreal EverRiche Nourishing & Taming regenerator za kosu



Regenerator je također guste strukture koja podsjeća na one uobičajene hranjive maske. Bež je boje te identičnoga mirisa kao i šampon. Regenerator ne sadrži vosak, kao ni sulfate, parabene i silikone baš kao i šampon. Regenerator koristim u većoj količini nego šampon i nanosim ga do visine ušiju. Meni regenerator nije otežao niti zamastio kosu već je ona nakon korištenja meka, zaglađena i nahranjena. Iako koristim regenerator u većoj količini nego šampon, on je potrajao duže od njega i vjerujem da ću ga imati još za nekih 2 do 3 tjedna korištenja.



Kako koristim ove proizvode više od 4 mjeseca, primijetila sam da mi je kosa zdravija, sjajnija i ljepša. Još uvijek se borim sa isušenim vrhovima no tu ne pomaže puno toga i mislim da ću morati potražiti spas u kokosovom ili nekom drugom ulju. Smatram da su ovo vrlo dobri proizvodi koji fino hidratiziraju kosu, no nemojte očekivati da će je u potpunosti oporaviti i nahraniti. Za to vam trebaju hranjive maske i ulja koja ćete intenzivno koristiti određeni vremenski period.

L-R: Šampon, Regenerator
Oba proizvoda dolaze u količini od 250 ml, po cijeni od nekih 45 kuna na feelunique.com ili eChemist.com, dok im je u Mulleru cijena nešto viša te iznosi nekih 60 kuna.

Kakvim vam se čine ovi proizvodi? Jeste li ih možda isprobali? :)

You Might Also Like

20 komentari

  1. Nas dve kao da smo se dogovarale :)
    Moram probati šampon s obzirom da tvoja kosica izgleda prekrasno- ne može da ne valja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, ja sam taman tipkala post kada si ti objavila svoj. :D
      Hvala ti draga. :) Nadam se da će i tebi odgovarati ako ga isprobaš. :)

      Izbriši
  2. Super ovo zvuči! A meni bi trebala baš ova linija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako isprobaj ako budeš imala priliku. :)

      Izbriši
  3. Super.. Jako mi se sviđa da nema sulfate i parabene. Mislim da ću isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mene regenerator privlači :) Ne bojam kosu i ne peglam ju pa je relativno nezahtjevna što mi je drago :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja svoju bojam svakih 4-5 mjeseci, a peglam je jednom mjesečno. Nije tako strašno no opet je sva frizzy, a to mrzim. :D Mislim da bi ti regenerator bio dobar, fino hidratizira, a ne otežava kosu. :)

      Izbriši
  5. koristim masku i šampon iz ove linije i zadovoljna sam :D
    sad si me zainteresirala i za regenerator :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da si zadovoljna. :D Javi dojmove ako ga isprobaš. ;)

      Izbriši
  6. Meni su ovo najsavršeniji proizvodi ikad, nikad nisam imala bolji šampon ni regenerator :D i slažem se, jako malo ih treba, radije dva puta našamponirati po malo nego ih pretrpati po kosi...a miris kasnije je divaaan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je. :D Ja sam sada kupila Kerastase, pa ću baš vidjeti kakvi su u usporedbi sa ovima. :)
      Točno tako, treba pripaziti i nema problema. :) Miris je stvarno divan, ja osjećam kokos i vaniliju malo. :D

      Izbriši
  7. Baš sam kupila varijantu za kosu bez volumena, neko rozo pakiranje i polažem velike nade.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me zanimaju tvoji dojmovi. Nadam se da će ti odgovarati. :)

      Izbriši
  8. Koristim masku iz ove linije i zadovoljna sam. Neki dan sam kupila šampon ali još nisam probala. Prvom prilikom uzimam i regenerator iako nisam sigurna da li mi treba pored maske? Ma treba! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maa, treba! :D Mada ako nemaš suhe vrhove, možda ti ni ne treba zapravo, no vrijedi probati. Meni je on draži od šampona. :D

      Izbriši
  9. Baš sam to gledala na feel unique i definitivno mislim to probati jer puštam kosu. Morala sam ju ošišati jer sam ju uništila, ali sada pazim na nju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovi proizvodi će ti svakako pomoći u oporavku jer lijepo nahrane kosu. :)

      Izbriši

Hvala na komentaru. <3