NYX HD Photogenic korektor

kolovoza 04, 2014

Prije par mjeseci sam bila u potrazi za korektorom namijenjenom okoloočnom području i pronašla sam jedan savršen za moju kožu, a riječ je o NYX HD Photogenic korektoru.



NXY HD korektor dolazi u 11 nijansi od kojih su 8 standardnih nijansi u boji kože, dok su tri nijanse namijenjene prekrivanju određenih nedostataka na koži. Žuta nijansa je namijenjena tamnim podočnjacima, zelena nijansa crvenilu, a ljubičasta nijansa žućkastoj i blijedoj koži. Korektor ne sadrži talk i parabene, pa je pogodan osjetljivu kožu i područje oko očiju.



Kupila sam dva HD korektora, jedan u najsvjetlijoj nijansi Porcelain (CW 01) koja je hladnog podtona i jedan u tamnijoj nijansi Tan (CW 07) koja crvenkastog podtona. Nijansa 01 je je za nijansu svjetlija od mojeg tona kože, a uzela sam je kako bih prekrila podočnjake te istovremeno lagano posvijetlila taj predio. Također, nekada je koristim kao nijansu za konturiranje na sredini nosa, čelu, iznad usne te bradi. Tamniju nijansu 07 sam također planirala koristiti za konturiranje, no nijansa mi je pretamna i taj crvenkasti ton se na mojoj koži jako primijeti i u isto vrijeme izgleda narančasto i crveno te jednostavno ne prirodno pa tu nijansu ne koristim.



Korektor je vrlo kremaste teksture, lako se blenda i lagan je na licu. Moram napomenuti kako je moje područje oko očiju stvarno hidratizirano i nemam bore i borice pa vam ne mogu reći da li se uvlači u iste. No kada ga koristim na ostatku lica, korektor ne ističe suhe dijelove, ne uvlači se u pore niti ih dodatno naglašuje. Korektor ima srednje prekrivanje koje se bez problema može nadograđivati do jakog. HD korektor je postojan i na licu se drži sve dok ne odlučim skinuti make up, a to je obično nakon nekih 8 sati nošenja. Proizvod lijepo izgleda na licu i lijepo se slika, ne isušuje kožu niti stvara iritacije. Miris mu je neutralan i ne primjetan pa vjerujem da nitko ne bi trebao imati problema sa ovim korektorom što se mirisa tiče. 

L-R: Porcelain (CW 01), Tan ( CW 07)

L-R: Prije - Poslije
Proizvod dolazi u čvrstoj ambalaži u količini od malih 3 ml, no kako ovog proizvoda ne treba puno, potrajati će dva mjeseca uz gotovo svakodnevno korištenje. Cijena ovog korektora je nekih 40 kuna, a ja sam svoj primjerak kupila u Danijel Cosmetics trgovini u Osijeku. Ukoliko niste iz Osijeka ili okolice, NYX možete naručiti online (Click2Chic, E-bay, beautyjoint).


Jeste li isprobali ovaj korektor? Koji je Vaš najdraži korektor za okoloočno područje? :)

You Might Also Like

10 komentari

  1. Imam ovaj u nijansi 4 :) odlican, uzela bih svjetliju iduci put..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Navodno nijansa 4 odgovara svima, u što iskreno sumnjam. :D Baš mi je drago što ti je odličan. :)

      Izbriši
  2. još jedan njihov proizvod koji želim isprobati i kupiti :D
    lista opasno raste :D
    super je što se može nadograđivati, jer ne volim previše korektora na licu, pogotovo ispod očiju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, ovaj je baš lagan i ja ga ni ne osjetim. :D

      Izbriši
  3. Izgleda dobro taj korektor, izgleda da ga vrijedi probati.

    OdgovoriIzbriši
  4. stalno čitam pohvale za njega, morat ću ga isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je stvarno odličan i imaš moje preporuke. :) Ja baš moram kupiti novo pakiranje. :D

      Izbriši
  5. Morat ću ga isprobati, jer se čini super. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Onda se nadam će se i tebi svidjeti. :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru. <3